Aussie blir NBA-platesignering

Senter Isaac Humphries har blitt den siste australske for å bli med i NBA, med Atlanta Hawks til deres sesong slutter neste uke.

«Absolutt drøm, sant … Wow jeg er en NBA-spiller !,» Humphries tweeted.

Den 21-årige har nylig spilt i NBAs G League med Erie BayHawks, hvor han i gjennomsnitt 11,3 poeng, 6,9 rebounds og 1,1 blokker et spill.

Etter en amerikansk høyskole stint med Kentucky, brukte Humphries 2017/18 NBL sesongen med Sydney Kings og ble kåret til årets rookie.

Humphries, på en 10-dagers kontrakt med Hawks, slutter seg til 12 andre australiere i NBA, ledet av Philadelphia 2016 nr. 1 utkast plukke Ben Simmons.

Isaac Humphries er heldig nr. 13.

Isaac Humphries er heldig nr. 13. Kilde: Leveres

Hans rekruttering betyr for første gang i ligaens historie, Australia har 13 spillere på NBA-kontrakter – en ny rekordhøy.

Vilkårene i kontrakten betyr at han vil tjene $ 6600 per dag med Hawks etter at en rapport hevdet at han vil, bli betalt $ 66,000 ($ US47,000) for sin 10-dagers avtale.

Med Hawks bare å ha fem flere spill før de når målstreken på 28-49 sesongen, ser Humphries på å tjene rundt $ 13,000 per spill.

Han fortalte foxsports.com.au han var i «vantro» etter å ha mottatt de gode nyhetene fra sin agent.

«Jeg sto akkurat opp og hjertet mitt begynte bare å knuse,» sa Humphries.

«Du tenker, som, hvordan skal du reagere når du finner ut at du skal være en NBA-spiller, eller skal du få en NBA-kontrakt? Jeg hadde bare ingen anelse om hvordan jeg ville reagere. Jeg hadde sett vennene mine og hvordan de reagerte. Jeg stod akkurat oppe i min tomme leilighet, og hjertet mitt begynte bare å pounding og pounding og pounding.

«Jeg var i fullstendig vantro.

«Jeg ville ganske enkelt gråte, men det gjorde jeg ikke. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg gråter ikke som en person. At jeg var veldig nær å gråte, betyr mye for meg. «

Australske i nba

Isaac Humphries er en av dem nå.

Isaac Humphries er en av dem nå. Kilde: Leveres

Andrew Bogut (Golden State Warriors), Patty Mills (San Antonio Spurs), Aron Baynes (Boston Celtics), Matthew Dellavedova og Deng Adel (Cleveland Cavaliers), Dante Exum og Joe Ingles (Utah Jazz), Thon Maker (Detroit Pistons) Ben Simmons og Jonah Bolden (Philadelphia 76ers), Ryan Broekhoff (Dallas Mavericks), Mitch Creek (Minnesota Timberwolves) og Isaac Humphries (Atlanta Hawks).

Previous Article
Next Article

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *