Eva Marcille treffer tilbake etter at RHOA Costar sa at hun trengte å miste 10 lbs. Før bryllup

Eva Marcille var ikke åpen for Marlo Hamptons forslag om at hun trengte å miste vekten før han gikk ned midtgangen.

 

På søndagens ekte housewives i Atlanta klaget America’s Next Top Model- vinner tilbake på Hampton for å fortelle henne at jeg bare vil ha 10 kg. av «mens hun prøvde på brudekjoler.

 

«Vi kan kjøre pund for pund, og [jeg] vil fortsatt si snakeste mannskapet,» sa Marcille, 34, i sitt forsvar, og la til at hun nettopp hadde født sønn Michael Jr., hennes første barn med da- forlovede Michael Sterling, 13 uker før.

 

Charles Sykes / Bravo / NBCU Photo Bank via Getty
 

 

«Det er ikke i går, det er 13 uker siden,» Hampton skutt tilbake.

 

Selv om Marcille trakk det av, lo hun ikke. «Jeg var mindre enn Marlo på mitt tyngste enn Marlo var på sitt minste, men hun tror at jeg trenger å miste 10 pund? «Marcille sa på RHOA etter showet. «Rundens omkrets er størrelsen på dette bordet, og jeg minnet henne om det der, fordi jeg antar at hun glemte å sette buksene på den morgenen.»

Marcille var ikke den eneste som bare satt Hampton på hennes sted.

 

NeNe Leakes, som brakte Hampton sammen med henne til Marcillas montering uventet, var rask å ringe til vennenes venn.

 

«Bitch du må f-ing stoppe tispe med din store ass, ginormous ass, humungous-ass hofter,» Leakes fortalte Hampton. «Bitch spiser kake, smørbrød, iskrem sent på kvelden. Kommer til bensinstasjonen for potetgull, lollypops … «

 

Forklarte Leaks på etter showet: «Eva ble gift. Jeg hadde mitt store bryllup, og jeg ble gift og det var ikke så lenge siden. Jeg visste at Marlo visste mote fordi Marlo hjalp meg med mitt bryllup og det vi måtte ha. Jeg visste at hun hadde et godt øye. … [Men] Marlo ga mye. Hver brud vil at alt skal være perfekt, og Marlo forstår ikke engang det. «

 

Marlo Hampton
 
Prince Williams / WireImage
 

 

Til slutt var Marcille glad for å ha Leakes ved hennes side.

 

«Nei, jeg er jenta, og jeg setter pris på at hun har ryggen min. Så takk NeNe for å komme til mitt forsvar og minde Marlo at omkretsen av hennes rump er enorm, «sa Marcille på RHOA .

 

«Jeg tror NeNe skjønte at vi skulle gå av spor, og hun gikk videre og brakte den på baksiden og mente at Marlo kunne bruke Atkins eller en Keto diett selv,» tilføyde supermodellen på etterspillet.

 

 

Marcille og Sterling sa deres «Jeg dos» under en privat seremoni i Atlanta tilbake i oktober, fem måneder etter at hun fødte. (Hun er også mor til datter Marley Rae , 4, med ex Kevin McCall.)

 

For brudgommerne hadde Marcille to kjoler – en stroppeløs, hvit ballgown med en full skjørt og blonder detaljer, samt en off-the-skulder kappe med sequin utsmykking. Ingen av kappene var de hun prøvde på under søndagens RHOA.

Previous Article
Next Article

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *