Katrina Scott-aksjer Post-Baby-bilde 6 dager etter fødsel: Jeg elsker kjærligheten min. Mer

Fødsel kan forandre kroppen din, men det vil også gi en helt ny respekt for det.

Det er det Tone It Up medgrunnlegger Katrina Scott oppdaget etter at hun ønsket henne datteren Isabelle Margaret 11 dager siden . Den nye moren, 34, delte side om side bilder på Instagram for å hjelpe andre kvinner med å akseptere deres postpartumlegemer.

Se dette innlegget på Instagram

Jeg har lyst til å dele dette og jeg har endelig hendene mine fri! ?Baby jente er matet, bleen forandret seg, og hun sover raskt … og bleen min endres også … yup lol. Så her er det … dette er jeg like før jeg ble gravid i 6 dager etter fødselen ? til venstre følte jeg at jeg var den sterkeste og mest i form jeg noensinne hadde vært – men wow var jeg feil. Jeg hadde ingen anelse om hva jeg var i stand til. Jeg er så mye mer stolt av kroppen til høyre. Jeg kjempet hardere for det, ofret så mye mer, omfavnet hver dag som den kom, overgav all endringen, presset gjennom de harde dagene og utfordringene med et smil på ansiktet mitt og holdt et positivt perspektiv når ting ble tøft, jobbet hardere enn Jeg har alltid – på jobb og hjemme og i mitt sinn, kropp og sjel, lyttet til min intuisjon og hva som var best for det lille miraklet som vokste inni meg, og mest av alt – jeg viste meg selv hvor utrolig den kvinnelige kroppen er . Jeg setter pris på og elsker kroppen min og alt det har gjort mer enn jeg noensinne har hatt før. Jeg ønsket å filme dette og dele nøyaktig hvor jeg er med deg bc Jeg vil ikke at noen noensinne skal tro at ting er «perfekte». Jeg veide meg selv (jeg ville ikke ha gjort dette, men jeg vil dele hvis noen av dere noen gang føler seg motet til å forlate sykehuset etter fødselen) Jeg gikk i vei 175 (opp 40 kg) og dro med en 7 pund baby i armene mine veier 165. Jeg anbefaler ikke å veie deg selv, men jeg vil at du skal vite at dette er helt normalt. Vi forlater ikke alle babyens vekt på sykehuset! Vi har en ny reise foran oss, og det kommer til å ta selv kjærlighet, tålmodighet og godhet. Jeg fortsatte å høre fra mødre at når du kommer hjem, gjenkjenner du ikke deg selv eller kroppen din lenger, og jeg vil gjøre det bra. La oss ikke være det samme – la oss være forskjellige … la oss være sterkere ? Vil jeg ha kroppen til venstre? Nei ~ Jeg er ikke den samme jenta. Jeg er i stand til så mye mer nå, og jeg er spent på min nye kropp og hva fremtiden har ~ tiger striper ?, dimples og alt! Ta et øyeblikk og tag en mor under og la henne få vite hvordan freaking vakkert, fantastisk og bemerkelsesverdig hun er ? Ta kontakt med henne og spør om det er noe hun trenger for sine egne mål, fordi du aldri vet om hun trenger det ? love dine jenter

Et innlegg delt av Katrina (@katrinaascott) på

I bildeteksten for innlegg viste treningsbloggeren at hun bestemte seg for å legge inn fordi hun hadde hånden fri for første gang – og at både hun og datteren hennes er i bleier.

  Så forklarer hun: «Til venstre følte jeg at jeg var den sterkeste og mest i form jeg noensinne hadde vært – men wow var jeg feil. Jeg hadde ingen anelse om hva jeg var i stand til. Jeg er så mye mer stolt av kroppen til høyre. Jeg kjempet hardere for det, ofret så mye mer, omfavnet hver dag som den kom, overgav all endringen, presset gjennom de harde dagene og utfordringene med et smil på ansiktet mitt og holdt et positivt perspektiv når ting ble tøft, jobbet hardere enn Jeg har noen gang. «

Hun fortsatte: «Jeg viste meg hvor utrolig den kvinnelige kroppen er. Jeg setter pris på og elsker kroppen min og alt det har gjort mer enn jeg noensinne har hatt før. «

 

Scott avslørte hvorfor hun følte bildene var viktige å dele: å normalisere at kroppen din endrer seg mye fra graviditet og fødsel, og å oppmuntre mamma til ikke å være den samme etter å ha gått gjennom en så utrolig opplevelse.

«La oss være forskjellige … la oss være sterkere,» skrev hun. «Vil jeg ha kroppen til venstre? Nei, jeg er ikke den samme jenta. Jeg er i stand til så mye mer nå, og jeg er spent på min nye kropp og hva fremtiden har – tiger striper, dimples og alle! «

Next Article

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *