Nine er ytterligere Footy Show shake-ups

På fredag ble Channel 9-ikonet Eddie McGuire kunngjort at AFL Footy Show ble erstattet, og nå har det kommet ytterligere detaljer om hvordan fremtiden kan se ut til nettverket sitt nye fotballprogram.

Ifølge en rapport fra Herald Sun , vil tidligere Carlton og Brisbane-stjernen Brendan Fevola være den eneste eksisterende Footy Show- panellisten som får en vanlig konsert på utstillingsprogrammet.

Det er rapporterte personligheter som Billy Brownless og Chris Judd vil forbli med Channel 9 og vises på andre fotballprogrammer i løpet av uken, men vil ikke fungere i det rekonstruerte konseptet som fremdeles forventes å flyve midt i uken under prime time.

Footy Show endte opp med en tøff slog i TV-karakterene i år og ble jevnlig slått av Channel 7-rival The Front Bar . Eddie McGuire var vert for showet, men annonserte på sitt Triple M frokostradioprogrammet at programmet skulle bli slått ned og gjenoppbygget fra bunnen av.

McGuire bekreftet langtidskollega Sam Newman – som annonserte i år at han forlot Footy Show – kommer tilbake i 2019 i redusert kapasitet på den nye versjonen av det ikoniske programmet. Både McGuire og Newman vil angivelig ha sporadisk neste sesong.

Dane Swan (midt) og Chris Judd (høyre) vil etter hvert ikke være en del av det nye tilbudet.

Dane Swan (midt) og Chris Judd (høyre) vil etter hvert ikke være en del av det nye tilbudet. Kilde: Leveres

«Vi skal ha et helt nytt format neste år,» sa McGuire på The Hot Breakfast . «Vi skal ha et utvidet Footy Show- format.

«Det vil bli en helt ny ta på hva footy viser må gå fremover.»

Han fortalte Nine's Today, han vil bare være vert for en serie Footy Show- spesialiteter hele året, men vil forlate ukentlige vertsoppgaver til et nytt lag.

Han sa at beslutningen ble gjort på grunn av Nines travle 2019 sportskalender, hvor nettverket skal bære 2019-askespillet i England og 2019 Cricket World Cup i England – alt under prime time.

Disse forpliktelsene har kuttet inn i den vanlige driftstiden til torsdagskvelden AFL-showen, noe som resulterer i endringer.

«Vi vil da ha et annet show som kommer på en onsdag eller torsdag kveld, avhengig av hva som skjer i fotballverdenen,» sier McGuire, av showene han ikke vil være involvert i.

«Det blir et nytt show. Nye verter, nye mennesker. Sam kan gå mellom dem begge. Men jeg vil ikke være vert for det showet, men jeg vil være vert for tilbudene.

«Så vil Sam selvfølgelig også være involvert i den utvidede Sunday Footy Show på søndagsmorgen med noen av hans store head-to-head intervjuer og den typen ting.»

McGuire sa at tilbudene han vil være vert, vil være «ekstravagante» hendelser i tråd med store budsjett AFL Grand Final Footy Show- episoder.

Footy Show som vi vet at det er over.

Footy Show som vi vet at det er over. Kilde: Leveres

Han har også bekreftet at Newman har signert en ny flerårig avtale med Nine – bare noen få måneder etter at veteran-tv-stjernen hadde satt et bisarre farvel fra showet, og uttalt at han bare ville returnere hvis Channel 9 ønsket ham tilbake.

«Sam Newman og meg selv vil være vert for en rekke footy show-spesialiteter,» sa McGuire. «Jeg er så spent. Vi skal ha det gøy.

«Jeg vil ikke være vert for showene gjennom hele sesongen.»

Det kommer bare to måneder etter at NRL Footy Show også ble dramatisk aksert etter et år med katastrofale rangeringer under sitt nye reviderte format – lufting etter torsdag kveld NRL-kamper.

Previous Article
Next Article

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *