Prøv Hotel Room Workout Jenna Dewan gjør når hun er kort tid!

Glem å gå til en fancy trener – Jenna Dewan har en rask trening klar for deg.

Skuespilleren og danseren, 37, delte en av hennes treningsøkter for når hun er kort tid, og det er lett å gjøre hvor som helst.

«Noen ganger er en rask på farten hjemme / hotell trening alt jeg har tid til!» Dewan skrev på Instagram.

’25 knær til bryst, 20 knep, 10 pushups, 10 squat hopp, 25 sit ups – gjenta 5x.»

I den medfølgende videoen går Dewan lett gjennom treningen – men hun er i hyperlapse-modus!

Moren til datter Everly, 5, har alltid vært en stor fan av korte, men effektive treningsøkter.

«Jeg elsker 45-minutters power workouts,» sa hun i et intervju med 2016. «Jeg kommer inn, gjør min ting, og så kan jeg hente Everly fra skolen. Det gir meg energi. «

  Og Dewan arbeider ut for å bygge opp sin styrke – ikke å miste vekt.

«Jeg liker å føle meg sterk, og jeg liker å føle seg svak. Og når jeg sier «svingete», mener jeg «muskuløs». I treningsstudioet legger jeg til mer vekt enn å øke mine representanter fordi jeg vil bygge muskler, så jeg kan hente datteren min, sa hun i juli. «Før, det pleide å være som,» Jeg vil bli lang, lene muskler. « Nå er jeg akkurat som: «Jeg vil føle meg sterk og god.» ”

Dewan, som deltok fra ex-husband Channing Tatum i april, annonserte tirsdag at hun ikke kommer tilbake som vert for konkurranseshow World of Dance . Men hun har racking opp skuespiller, og laget debut på en episode av det medisinske dramaet The Resident på mandag, hvor hun får en gjentakende rolle.

Previous Article
Next Article

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *