Sarah Hyland liker å jobbe naken i speilet slik at "du hater deg selv og jobber hardere"

Sarah Hyland har et unikt triks for å holde motivet i løpet av treningen.

Den moderne familie- stjernen, 27, sa at hun foretrekker å slå på treningsstudioet i bursdagsdrakten – og parkere seg foran speilet – for ekstra incitament.

«Så jeg har en pause fra å filme akkurat nå før noen andre ting, og liker noen andre å jobbe naken foran speil, så du hater deg selv og jobber hardere?» Hyland spurte henne Instagram-følgere .

Kort tid etter det første innlegget poppet hun tilbake i sin Instagram-historie, ut av pusten, for å forklare hvorfor det virker for henne.

«Alvor. Jeg foreslår at alle gjør det, sier hun. «Fordi du er foran speilet, og du er som,» Må ha Dua Lipa abs! « ”

Hylands ønske om abs er bare en av hennes motivasjoner for å treffe treningsstudioet. Skuespilleren har nyredysplasi, og var inn og ut av sykehuset tidligere i år for en helsefare. Etter et sykehusopphold i midten av juni var Hyland glade for å komme seg tilbake på treningsstudioet senere den måneden.

«Endelig har klaring å trene,» skrev hun i sin Instagram-historie. «Abs her kommer jeg. Det har gått en stund. Sterk> mager. «

Hyland blir ofte kritisert av sine følgere for å se for tynn ut. Deres skinny-shaming er en konstant kilde til frustrasjon for skuespilleren, og hun sa i mai at hun ønsker å bygge muskler.

«Jeg har ikke hatt det største året. Kanskje en dag skal jeg snakke om det, men for nå vil jeg ha mitt privatliv. Jeg vil si at dette året har medført mange endringer og med det, fysiske endringer, «hyland tweeted. «Jeg har blitt fortalt at jeg ikke kan trene. Som for meg er det veldig opprørende. Jeg elsker å være sterk … Styrken er alt. Å være sterk har fått meg hvor jeg er. Både mentalt og fysisk. Jeg er ikke en fan av å være tynn. ”

  «Det er aldri morsomt å se i speilet og se hardt arbeid på treningsstudioet, visne bort eller få bena til å være størrelsen på ens armer,» fortsatte hun. «Men jeg vet at når jeg får klaring, vil jeg kunne komme tilbake til det sterke, magre og fantastiske selvet jeg vet jeg kan være.»

Previous Article

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *