UFC-mesteren jager John Cena's ex

bilde

Kom deg litt. (Foto av Sarah Stier / Getty Images) Kilde: Getty Images

En 31-sekunders knockout i en UFC tittelkamp vil gjøre underverk for en manns tillit.

Flyweight champion Henry Cejudo er på toppen av verden etter sin første runde på TJ Dillashaw i Brooklyn på søndag, og etter en annen profesjonell suksess, blir han oppmerksom på sitt personlige liv.

Cejudo, som har satt sammen back-to-back-vinnere mot to av de beste til å gjøre det etter hans opprør av Demetrious Johnson i fjor, har erklært sin interesse for WWE starlet Nikki Bella.

Sendebudet hadde en melding til Bella, den tidligere langvarige samarbeidspartneren til John Cena, etter å ha beholdt UFC-gullet i helgen.

Cejudo, 31, fant tilfeldigvis seg ved siden av Nikki og hennes tvillingsøster Brie i førsteklasses delen av et fly. Og som han gjorde mot Dillashaw tok han skuddet.

«Nikki Bella har vært som min største forelskelse,» sa Cejudo til ESPN. «Jeg satt ved siden av henne og jeg tenker» hvordan skal jeg nærme meg dette? «

«Min lille niese er ni år gammel og hun elsker Bella tvillingene. Hun var Nikki Bella for Halloween. Så jeg nærmet dem og sa at dette er min niese, ville du gi henne en shoutout, det ville bety verden for meg. Så jeg brukte niesen min til å snakke med henne. (Nå) de følger meg (på sosiale medier). «

Bella, 35, begynte å danse Cena i 2012 og anerkjente famously ekteskapsforslaget etter deres blandede tag-lagskamp på WrestleMania i april 2017.

Men 12 måneder senere avbrød hun sitt planlagte bryllup og avbrøt engasjementet over Cena's ryktede uvillighet til å få barn.

Cejudo, som vant en olympisk gullmedalje i freestyle wrestling i Beijing, er ikke i samme vektklasse som Cena. Men han er full av tillit. «Jeg er singel, trespråklig og klar til å mingle,» sa han.

Henry Cejudo. (Foto av Sarah Stier / Getty Images)

Henry Cejudo. (Foto av Sarah Stier / Getty Images) Kilde: Getty Images

Nikki Bella. (Foto av Matt Winkelmeyer / Getty Images)

Nikki Bella. (Foto av Matt Winkelmeyer / Getty Images) Kilde: Getty Images

Previous Article
Next Article

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *